Olivia 2 Olivia - Mijn geheimen - Mijn (bijna) perfecte puppy

Beschrijving

Olivia is een pientere meid die ervan houdt dingen uit te vinden, met haar nieuwe BFF Matilda op te trekken en nu ook met haar nieuwe vriendje te spelen: de puppy Bob. Maar Olivia ondervindt al snel dat een pup een bezig baasje is met een eigen willetje. Zeker wanneer hij papa’s pantoffels voor de zoveelste keer in de tuin begraaft en weer eten van tafel steelt. Gelukkig is Olivia een echte probleemoplosser, zodat ze ook nu weer de juiste oplossingen uitvindt!


Over het eerste deel van Olivia
"Het verhaal is precies zo genoteerd als een meisje van zeven dat zou doen: heel veel tekeningetjes, heel veel roze, en heel veel uitroeptekens en andersoortige letters." - Leestafel (blog)
"De dochter was meteen heel enthousiast door het boekje van Olivia, Mijn geheimen en las het dan ook in één keer uit." - Sofie Lambrecht (mamablogster)
"Het is een typisch meisjesboek met een leuk en knotsgek verhaal en mooie illustraties. ‘Mijn Nieuwe beste vriendin’ gaat over vriendschap, gekke uitvindingen, een mysterieuze bezoeker op de kamer van Olivia, kleffe boterhammen en veel meer..." - De Boekenkast (blog)

Productspecificaties
Hoofdreeks: Olivia
Categorie: Kinderboeken
Leeftijd : 7 jaar
Afmetingen: 155mm x 205mm
Uitgever: Blloan junior
Serie: Olivia
EAN: 9789403209708
Uitvoering: Hardcover
Pagina's: 104
Verschijningsdatum: 04/09/2019
Prijs: 10,50€